NL nieuwsProfessionalSchiphol Airport

Nieuwe CFO Royal Schiphol Group

Jabine van der Meijs (51) is per 1 mei benoemd tot Chief Financial Officer van Royal Schiphol Group. Ze volgt Els de Groot op.

Jos Nijhuis, President & CEO Royal Schiphol Group over de komst van Jabine van der Meijs: “Wij zijn verheugd met de komst van Jabine. Ze brengt niet alleen veel ervaring en kennis mee op het gebied van finance, maar ook van business development, capital projects en stakeholdermanagement. We zijn ervan overtuigd dat ze een perfecte aanvulling zal zijn binnen ons directieteam en uitstekend bij de organisatiecultuur van Schiphol past. Ze is een teamspeler die goed kan luisteren, maar ook scherpe en kritische vragen durft te stellen.”

Trots
Jabine van der Meijs kijkt uit naar haar nieuwe rol als CFO bij Royal Schiphol Group: “Schiphol is een prachtige organisatie met een centrale rol binnen de Nederlandse economie en samenleving. Ik heb veel mogen reizen en altijd als ik op Schiphol kwam of kom, ben ik onder de indruk van de kwaliteit en de plezierige sfeer op de luchthaven. Ik ben er trots op dat ik de komende jaren een bijdrage mag leveren aan de verdere ontwikkeling en verbetering van Royal Schiphol Group.”

Team
Vanaf 1 mei bestaat het directieteam van Royal Schiphol Group uit Jos Nijhuis (CEO), Jabine van der Meijs (CFO), André van den Berg (CCO) en Birgit Otto (COO).

Shell
Jabine van der Meijs heeft 25 jaar gewerkt bij Royal Dutch Shell in verschillende senior finance posities. Sinds 2009 is ze Vice President Finance bij Shell Global Solutions.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close