fbpx
AirlinesFrequente reizigersOnderwerpenVliegtuigen

Vernieuwde bar in Emirates toestellen | foto’s

Emirates vernieuwt de komende tijd de bars aan boord van de A380-vloot. Op de ITB Berlin expositie gaf de maatschappij een voorproefje van de vernieuwde “Onboard Lounge”.

Op de beurs bood de maatschappij ook een inkijkje in de nieuwe First Class Private Suite en de vernieuwde business class stoelen. Deze worden de komende tijd geïnstalleerd in de Boeing 777-vloot van Emirates.

Spa
Passagiers die binnenkort met de A380 in de first class reizen kunnen gebruikmaken van een Shower Spa. De douchecel werd als een mockup gepresenteerd op de beurs.

Zitruimte
Airbus bouwt de vernieuwde bars in de toestellen in. Kenmerkend is dat er meer zitruimte is rond de bar ten opzichte van de bestaande indeling. Ook zijn er tafeltjes toegevoegd in het ontwerp. Vanaf juli dit jaar kunnen passagiers in de businessclass en first class het resultaat ervaren in de eerste A380’s.

De nieuwe Spa douche – (c) Emirates

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button