fbpx
Naast het nieuwsNieuwsTravelVideo

Wegdromen van… Peru | Video

Peru is een land vol met historie en culturele bezienswaardigheden. Het Zuid-Amerikaans land kent diverse klimaten, zo heeft het een woestijnklimaat, tropisch klimaat en zeeklimaat. Naast de diversiteit in landschappen staat het land in de top 8 van landen met de grootste biodiversiteit. En een unieke flora en fauna.

Om de week in tweeën te breken verschijnt op Up elke woensdag een “Wegdromen van…” video. Gewoon om even in de stemming te komen van reizen.

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Justin Au Yeung

Redacteur. Justin is al sinds zijn jeugd geinteresseerd in de luchtvaart. Hij is student aan de HvA, Aviation Studies. In de toekomst hoopt hij bij de luchtverkeersleiding te kunnen werken.

Gerelateerde artikelen

Back to top button