Naast het nieuwsNieuwsTravelVideoWegdromen

Wegdromen van… Peru | Video

Peru is een land vol met historie en culturele bezienswaardigheden. Het Zuid-Amerikaans land kent diverse klimaten, zo heeft het een woestijnklimaat, tropisch klimaat en zeeklimaat. Naast de diversiteit in landschappen staat het land in de top 8 van landen met de grootste biodiversiteit. En een unieke flora en fauna.

Om de week in tweeën te breken verschijnt op Up elke woensdag een “Wegdromen van…” video. Gewoon om even in de stemming te komen van reizen.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Justin Au Yeung

Redacteur. Justin is al sinds zijn jeugd geinteresseerd in de luchtvaart. Hij is student aan de HvA, Aviation Studies. In de toekomst hoopt hij bij de luchtverkeersleiding te kunnen werken.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close