Flight ReportFrequente reizigerInflightNaast het nieuwsNieuwsReviewTravelVideo

Flight Review: Aer Lingus A320 | Video

Aer Lingus
Airbus A320
Amsterdam – Dublin
Maart 2017

Beoordeling: 

De afgelopen tijd is de concurrentie behoorlijk toegenomen op de route Amsterdam – Dublin. Waar het voorheen alleen Aer Lingus was, hebben Ryanair en KLM zich nu ook met eigen materiaal gemengd in de concurrentiestrijd. We vlogen met Aer Lingus op de ochtendvlucht van Schiphol naar de Ierse hoofdstad.

Stoel
Deze 17-jaar oude Airbus A320 ziet er van binnen netjes uit. In sommige stoelvakken zit nog wel het afval van de vorige vlucht; er is dus niet schoongemaakt in de tussentijd. De stoel zelf is niet de nieuwste maar is schoon en oogt nog goed. Deze stoelen hebben een pitch van 31-32 inch. De hoeveelheid beenruimte valt in positieve zin op. Daarnaast zijn de instelbare hoofdsteunen voor lange mensen een fijne toevoeging.

Service
Eten en drinken is voor eigen rekening op deze vlucht. De zeer vriendelijke cabin crew geeft de passagiers het gevoel dat er voor ze gezorgd wordt.

Het is een korte vlucht en het vliegtuig zit voor zo’n 85% vol. Alles verloopt netjes op tijd. Zoals het hoort!

Bekijk het filmpje hieronder om een volledig beeld te krijgen van deze vlucht.

Abonneer je op ons YouTube-kanaal om al onze nieuwe video’s te zien!

*Sterren worden uitgedeeld door de maatschappijen te vergelijken binnen de eigen categorie. Een business class vlucht kan dus net zoveel sterren hebben als een LCC-vlucht.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Maurits Vink

Fotograaf. Maurits is daar waar vliegtuigen zijn, in of buiten Nederland. Hij is afgestudeerd in International Aviation Operations en studeert nu Crossmediale Communicatie. Maurits heeft ook interesse in marketing en grafische vormgeving.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/