IncidentenNieuwsOnderwerp

Nabestaanden MH17 planten bomen als herinnering

Over een week worden in Vijfhuizen bomen aangeplant voor het monument voor de slachtoffers van de MH17. Dat meldt het ANP.

Nabestaanden planten zaterdag 18 maart de bomen voor de slachtoffers. Vrijdag is de locatie van de bomen bekendgemaakt en weten de nabestaanden waar in het bos de boom voor hun dierbare precies komt te staan.

Bemanning
Minister Koenders van Buitenlandse Zaken plant met de ambassadeur van Maleisië en de topman van Malaysia Airlines de bomen voor de bemanningsleden.

Lint
De bomen vormen een lint om een herdenkingsplek heen waar ook een gedenkteken komt. De Stichting Nationaal Monument MH17 wil alle betrokkenen een groene oasa bieden, een ontmoetingsplaats en een plek voor bezinning.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/