AirlinesFrequente reizigerOnderwerp

Nieuwe Zuid-Koreaanse LCC bestelt A320’s

De Zuid-Koreaanse start-up KAIR Airlines heeft een vaste bestelling geplaatst voor acht A320ceo’s.

Start
KAIR Airlines wil in 2018 van start gaan. De lowcost-carrier is gevestigd in Cheongju in het centrum van Zuid-Korea en zal vooral vluchten uitvoeren naar Noord-Oost-Aziatische bestemmingen.

Potentie
“We zien een enorm potentieel voor de ontwikkeling van een low-cost model waarbij we Zuid-Korea verbinden met bestemmingen als China, Taiwan en Japan”, zegt Byung Ho Kang, directeur en voorzitter van KAIR Airlines.

A320 familie
Tot nu toe zijn er al 13.000 vliegtuigen uit de A320 reeks besteld, waarvan meer dan 7400 toestellen zijn geleverd aan ruim 400 klanten en gebruikers wereldwijd.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/