Naast het nieuwsOverig nieuws

SITA’s Drop&Fly wint prijs

De Drop&Fly bagagemachine van SITA is bekroond met de iF Design Award: Public Product 2017.

Reizigers kunnen met de Drop&Fly machine zelf een label printen voor de koffer om deze vervolgens in te checken. De iF design award is een belangrijke prijs op het designgebied.

Ontwerp
“Design is van fundamenteel belang voor SITA’s Drop&Fly machine. Het levert zowel operationele efficiëntie als een geweldige passagierservaring. Onze kennis van het passagiersproces is belangrijk om een product te ontwikkelen dat geschikt is voor het doel. Het compacte en modulaire ontwerp zorgt ervoor dat het naadloos past bij elke luchthaven ter wereld”, vertelt Matthys Serfontein, vice president luchthavens bij SITA.

LED lampjes
De Drop&Fly machine maakt gebruik van LED lampjes die de reiziger door het proces begeleiden. De lage transportband zorgt ervoor dat passagiers met zware koffers en rolstoelgebruikers gemakkelijk hun tas kunnen inchecken.

Expositie
SITA’s Drop&Fly en Scan&Fly zelfservice machines zullen te zien zijn op de SITA stand tijdens de Passenger Terminal Expo in Amsterdam van 14 tot en met 16 maart 2017.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close