fbpx
Naast het nieuws

SITA’s Drop&Fly wint prijs

De Drop&Fly bagagemachine van SITA is bekroond met de iF Design Award: Public Product 2017.

Reizigers kunnen met de Drop&Fly machine zelf een label printen voor de koffer om deze vervolgens in te checken. De iF design award is een belangrijke prijs op het designgebied.

Ontwerp
“Design is van fundamenteel belang voor SITA’s Drop&Fly machine. Het levert zowel operationele efficiĆ«ntie als een geweldige passagierservaring. Onze kennis van het passagiersproces is belangrijk om een product te ontwikkelen dat geschikt is voor het doel. Het compacte en modulaire ontwerp zorgt ervoor dat het naadloos past bij elke luchthaven ter wereld”, vertelt Matthys Serfontein, vice president luchthavens bij SITA.

LED lampjes
De Drop&Fly machine maakt gebruik van LED lampjes die de reiziger door het proces begeleiden. De lage transportband zorgt ervoor dat passagiers met zware koffers en rolstoelgebruikers gemakkelijk hun tas kunnen inchecken.

Expositie
SITA’s Drop&Fly en Scan&Fly zelfservice machines zullen te zien zijn op de SITA stand tijdens de Passenger Terminal Expo in Amsterdam van 14 tot en met 16 maart 2017.

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button