fbpx
AirlinesFrequente reizigersOnderwerpen

Delta maaltijden binnenkort op ‘uniek’ servies

Delta Airlines introduceert een nieuw en ‘uniek’ servies aan boord van haar vliegtuigen. Vanaf 1 april kunnen passagiers in First Class, Delta One en premium class stoelen, maaltijden verwachten op nieuwe borden.

De maatschappij is hiervoor de samenwerking aangegaan met ontwerpbureau Alessi. Het bedrijf heeft voor Delta onder andere nieuw bestek, nieuwe borden en bekers ontworpen.

Klantervaring
Delta voert een investeringsprogramma uit om de klantervaring aan boord van haar vluchten te verbeteren. Binnen dit programma hoort onder andere de vernieuwing van de cabine, nieuwe stoelen, wifi aan boord van alle vluchten en het aanbieden van maaltijden op een aantal binnenlandse vluchten.

Lounges
Ook voor passagiers op de luchthavens voert Delta vernieuwingen door. Zo zijn een aantal Delta Sky Club lounges vernieuwd. Ook opende recentelijk een lounge in Denver, Atlanta en Seattle.

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button