Naast het nieuwsNieuwsTravelWegdromen

Wegdromen van Sri Lanka

Het eiland Sri Lanka bevindt zich in de stille oceaan nabij Indië. Het land kent een aangenaam klimaat, met temperaturen gemiddeld rond de 30 graden. Op het eiland zijn veel archeologische en culturele bezienswaardigheden te vinden. Daarnaast is het wat flora en fauna betreft een rijk land. Er zijn diverse apensoorten, luipaarden en olifanten te bewonderen in de vrije natuur. Tot slot is rondkomen in Sri Lanka over het algemeen relatief goedkoop.Wegdromen
Om de week in tweeën te breken verschijnt op Up elke woensdag een “Wegdromen van…” video. Gewoon om even in de stemming te komen van reizen.

Tags

Justin Au Yeung

Redacteur. Justin is al sinds zijn jeugd geinteresseerd in de luchtvaart. Hij is student aan de HvA, Aviation Studies. In de toekomst hoopt hij bij de luchtverkeersleiding te kunnen werken.

Gerelateerde artikelen