Foto artikelNaast het nieuwsOpmerkelijkVideo

C-3PO vervoert passagiers ANA

Vanaf dinsdag 21 maart zal C-3PO het luchtruim kiezen en passagiers van het Japanse ANA vervoeren.Naast de speciale livery van het toestel, zijn er aan boord ook speciaal ontworpen bekers, hoofdsteunen en schorten voor de crew. Passagiers krijgen een uniek certificaat ter herinnering. Het toestel wordt op verschillende routes in Japan ingezet.

Star Wars
Dit is niet het eerste toestel van ANA dat in de kleuren van de filmreeks wordt gespoten. De Japanners hebben een heel project en dit is inmiddels het vierde toestel in de reeks. Onder meer R2D2 een BB-8 vlogen al rond.

Tags

Gerelateerde artikelen

Michiel Stol

Redacteur. Michiel is freelance journalist, die vroeger zoals veel jongens piloot wilde worden. Dat is hij uiteindelijk toch niet geworden. Voor Michiel is het mooiste plekje op de wereld toch wel het strand achter het vliegveld van Sint Maarten.