fbpx
IncidentenNaast het nieuws

Medewerker Schiphol ontslagen na fraude

Een medewerker van Schiphol Real Estate is ontslagen wegens fraude. Dat meldt het Haarlems Dagblad.

De fiscale inlichtingen en opsporingsdienst (FIOD) is inmiddels een onderzoek begonnen, nadat Schiphol aangifte heeft gedaan. De luchthaven heeft haar samenwerking verbroken met drie bedrijven die betrokken zouden zijn.

Integriteit
In het jaarverslag van de Raad van Commissarissen staat dat het incident vorig jaar plaatsvond: “Binnen de afdeling Real Estate heeft zich in 2016 een ernstig integriteitsincident voorgedaan. Het onderzoek in kwestie loopt nog en er is aangifte gedaan bij de FIOD. Er is extern onderzoek gedaan naar het functioneren van controls binnen de afdeling Real Estate. Hieruit is een aantal aanbevelingen gekomen die door Schiphol Group wordt opgevolgd.”

Bestel nu dit unieke schaalmodel van de KLM 747!

Nieuw in de webshop van Up: een schaalmodel van de KLM B747-400 inclusief LED-verlichting. Het model is bijna 50cm lang, schaal 1:150. Bestel nu extra voordelig bij Up in the Sky: slechts €99,95 inclusief gratis verzending.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button