IncidentenNaast het nieuwsOverig nieuws

Medewerker Schiphol ontslagen na fraude

Een medewerker van Schiphol Real Estate is ontslagen wegens fraude. Dat meldt het Haarlems Dagblad.

De fiscale inlichtingen en opsporingsdienst (FIOD) is inmiddels een onderzoek begonnen, nadat Schiphol aangifte heeft gedaan. De luchthaven heeft haar samenwerking verbroken met drie bedrijven die betrokken zouden zijn.

Integriteit
In het jaarverslag van de Raad van Commissarissen staat dat het incident vorig jaar plaatsvond: “Binnen de afdeling Real Estate heeft zich in 2016 een ernstig integriteitsincident voorgedaan. Het onderzoek in kwestie loopt nog en er is aangifte gedaan bij de FIOD. Er is extern onderzoek gedaan naar het functioneren van controls binnen de afdeling Real Estate. Hieruit is een aantal aanbevelingen gekomen die door Schiphol Group wordt opgevolgd.”

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/