AirlinesFrequente reizigerKLMNL nieuwsOnderwerp

KLM en Jet Airways versterken band

KLM en Jet Airways versterken hun band met meer codeshares. Dat bevestigt KLM na vragen van Up in the Sky.Op tien nieuwe Indiase routes komt de KL-code.

Nieuw
De nieuwe routes gaan van Mumbai en Delhi naar Chandigarh, Coimbatore, Lucknow en Pune. Daarnaast zijn er de routes Delhi-Jaipur en Mumbai-Vadodara. Deze worden vanaf 15 april gestart. Vanaf 26 maart zijn er codeshares naar Kathmandu, Nepal en naar Colombo, Sri Lanka.

Eerder
Uiteraard zijn er nu al de codeshares op Jet vluchten van Delhi en Mumbai naar Amsterdam. Daarnaast kan de KLM-klant op Indiase routes boeken naar Kolkata, Bangalore, Hyderabad, Chennai, Amritsar, Ahmedabad, Goa en Kochi. Ruim een jaar geleden verruilde Jet Airways Brussel voor Amsterdam om banden met Delta en KLM aan te halen. De maatschappij vliegt drie keer dagelijks op Amsterdam.

Tags

Gerelateerde artikelen

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het betere luchtvaartnieuws.