IncidentenNaast het nieuwsOverig nieuws

Piloot Spirit Airlines dood gevonden

Een piloot van Spirit Airlines is samen met zijn vrouw dood gevonden. Familieleden zeggen dat zij waarschijnlijk door een overdosis drugs om het leven zijn gekomen. Dat meldt CBS News.De politie zegt dat de lichamen van de 36-jarige Biran Halye en de 34-jarige Courtney Halye donderdag door hun kinderen zijn gevonden in hun huis in Centerville. De kinderen belden daarop het alarmnummer.

Drugs
De moeder van Courtney Halye belde in januari 2016 de politie omdat haar dochter had gedreigd om zichzelf te beschadigen. Ze vertelde de politie dat haar dochter ongeveer zeven jaar verslaafd was aan drugs.

Laatste vlucht
Spirit Airlines zegt dat Brian Halye voor het laatst op 10 maart heeft gevlogen voor de maatschappij.

Tags

Gerelateerde artikelen

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het betere luchtvaartnieuws.