Naast het nieuwsNieuwsUpinthesky

Up verhuist naar hart luchtvaart

Up in the Sky is vanaf heden te vinden op Schiphol-Oost, middenin het centrum van de luchtvaartindustrie.

Bij het vuur
De redactie is gevestigd in Gebouw 144, met uitzicht over het platform en de verkeerstoren op de achtergrond. “Waar anders dan op Schiphol kan je als dedicated-luchtvaart medium zitten? We zitten nu dichtbij het vuur, precies zoals we het graag hebben”, zegt Joeri van Ormondt, hoofdredacteur.

Vuur
“Up krijgt regelmatig complimenten dat we zo snel zijn met het brengen van nieuws en daar zijn we trots op! Die blijvende ambitie onderstrepen we met deze verhuizing. Als we een week eerder waren verhuisd, konden vanaf onze bureaustoel verslag doen van de FlyBe die door het landingsgestel zakte. Zo dichtbij zitten we”, aldus Van Ormondt.

Oost
Op Schiphol-Oost bevindt zich het general aviation platform, hangars en een keur aan bedrijven. Onder andere KLM Engineering & Maintenance heeft er hangars en een groot deel van de Luchtverkeersleiding zit op Oost. Transavia, Martinair en KLM Cityhopper hebben er hun hoofdkantoor en ook andere bedrijven als AerCap, Jet Support en Accor zijn er te vinden.

Grootste
Up in the Sky is het luchtvaartnieuwsmedium met het grootste aantal unieke bezoekers. Frequent flyers, luchtvaartprofessionals en liefhebbers vinden al het voor hen relevante nieuws op Up in the Sky. Snel, volledig en betrouwbaar. Behalve need to know, brengt Up ook nice to know, middels analyses, achtergrondverhalen, columns, opmerkelijke gebeurtenissen, boekrecensies en de mooiste foto’s en video’s.

Uitzicht

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het betere luchtvaartnieuws.

Gerelateerde artikelen