AirlinesFrequente reizigerOnderwerp

Samenwerking tussen Jet Airways en Jetstar

Het Indiase Jet Airways en Jetstar Asia uit Singapore hebben een codeshare-overeenkomst getekend voor vluchten vanuit Singapore. Passagiers met Jet Airways hebben hierdoor de keuze uit meer bestemmingen.

Vanuit Singapore worden Bangkok en Phuket in Thailand, Perth en Darwin in Australië, Ho-Chi-Minh-City in Vietnam, Kuala Lumpur en Penang in Maleisië, Hong Kong en Jakarta, Denpasar, Bali en Surabaya in Indonesië toegevoegd aan het netwerk van Jet Airways. Met één ticket kunnen passagiers bijvoorbeeld tussen India en Hong Kong vliegen met Jet Airways en Jetstar.

Jetstar
Francis Loi, Head of Commercial, Jetstar Asia, zegt, “Het Jetstar Asia codeshare partnership bouwt voort op een groeiende basis van toonaangevende full-service luchtvaartmaatschappijen die kiezen met ons samen te werken. De full-service luchtvaartmaatschappij Jet Airways sluit hiermee hun eerste overeenkomst met een low-cost maatschappij. Deze samenwerking geeft een bewijs van vertrouwen in ons product en klantenservice aan boord.”

De codeshare vluchten zijn vanaf 22 maart 2017 te boeken. Vanaf 26 maart treedt de codeshare in werking.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close