fbpx
Frequente reizigersOnderwerpenVeiligheid

Gratis WiFi en meditatie alternatief laptop ban

Emirates en Turkish Airlines bieden reizigers op vluchten naar de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk gratis WiFi aan voor hun smartphone als alternatief omdat de laptop niet meer de cabine in mag. Zo meldt persbureau Reuters.

De laptopban treft onder andere zakenreizigers. Om hierop in te spelen introduceerde Emirates deze week een service waarbij passagiers tot vlak voor vertrek hun apparatuur kunnen gebruiken.

Reacties
Royal Jordanian publiceerde op Twitter de lijst ’12 things to do on a 12-hour flight with no laptop or tablet’.

Qatar Airways heeft op Facebook gezegd dat ‘het in-flight entertainment systeem het enige vermaak is dat je aan boord nodig hebt.’

Ban
Onlangs meldde de Amerikaanse regering dat het meenemen van laptops en andere grote elektronische apparaten verboden is. De verscherpte maatregelen gelden vanwege terreurdreiging. De laptop ban geldt voor reizigers van Royal Jordanian Airlines, EgyptAir, Turkish Airlines, Saudi Arabian Airlines, Kuwait Airways, Royal Air Maroc, Qatar Airways, Emirates en Etihad Airways. Ook het Verenigd Koninkrijk sloot zich bij het verbod aan.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button