Naast het nieuwsOverig nieuws

Reizigers Malaysia Airlines gestrand door Adele

Reizigers van Malaysia Airlines zijn zaterdag gestrand op de luchthaven van Auckland door een technisch probleem met een Airbus A330, zo meldt de maatschappij. De vertraging loopt op tot 47 uur.

Het lukt niet om alle passagiers in hotels onder te brengen omdat deze vol zitten met bezoekers van een concert van Adele, vertelt een passagier aan de New Zealand Herald.

Probleem
De A330-300 van vlucht MH132 moet aan de grond blijven vanwege een technisch probleem. Onderdelen moesten worden ingevlogen omdat die niet voorhanden waren. De maatschappij biedt haar verontschuldigingen aan.

Onmogelijk
De maatschappij zegt dat de passagiers maaltijdvouchers kregen. Volgens de New Zealand Herald moesten sommige reizigers zelf hun accommodatie regelen, maar dit was door de drukte rond het concert van Adele onmogelijk.

Vertrek
De vlucht zou oorspronkelijk om 12:55 uur vertrekken vanuit Auckland en om 18:45 landen in Kuala Lumpur. De nieuwe vertrektijd staat op maandag 27 maart om 12 uur. Om 17:50 moet het toestel landen in Kuala Lumpur.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button