fbpx
AirlinesNieuwsOnderwerpenProfessional

Reddingsboei voor InselAir

Het noodlijdende InselAir heeft een reddingsboei toegeworpen gekregen Synergy Aerospace en de maatschappij hebben een intentieverklaring getekend voor een strategisch partnerschap.

Synergy Aerospace is de moedermaatschappij van de grote Zuid-Amerikaanse luchtvaartgroep Avianca.

Stappen
De intentieverklaring moet binnen zes weken leiden tot een definitieve overeenkomst. In die overeenkomst staan dan weer de stappen die genomen worden om tot het strategische partnerschap te komen. Wat het partnerschap in zal houden moet ook in de overeenkomst komen te staan.

Uitbreiden
Volgens de minister van Economische Ontwikkeling van het eiland is Synergy Aerospace een grote en respectabele partner. “Zij kunnen zorg dragen voor een blijvende connectiviteit van Curacao.” Volgens de ceo van Synergy Aerospace pas InselAir perfect in de strategie van zijn bedrijf. Dochterbedrijf Avianca heeft acht maatschappijen in Zuid-Amerika. Onlangs uitte het bedrijf ook interesse voor een maatschappij in Mexico. Het wil verder uitbreiden naar het Caribisch gebied.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button