fbpx
Naast het nieuws

Wow voegt volgende transatlantische bestemming toe

WOW air kondigt een nieuwe bestemming in Amerika aan. Dat meldt de maatschappij

Dit keer wordt het netwerk uitgebreid met Chicago. Na de laatste toevoeging van Pittsburgh vanaf juni dit jaar, is Chicago hiermee de tiende bestemming van WOW air in Noord Amerika. Vanaf 13 juli 2017 zal de maatschappij vier keer per week van IJsland naar Chicago vliegen.

Metropool
Skúli Mogensen, oprichter en CEO van WOW air over de bekendmaking: “We vinden het geweldig om Chicago aan ons snelgroeiende netwerk toe te voegen als tiende Noord-Amerikaanse bestemming. Dit is onze vierde nieuwe intercontinentale bestemming binnen een paar maanden, wat maakt dat we nu maar liefst 32 bestemmingen aanbieden. Chicago is, als grootste metropool na New York en Los Angeles, een hele mooie toevoeging voor WOW air en met een recordaantal bezoekers aan de stad vorig jaar is er geen betere tijd om Chicago te bezoeken.”

WOW air groeit hard
WOW air vliegt vanaf 2015 intercontinentaal met een stop-over in IJsland. Per week staan er vier vluchten gepland naar Chicago; op maandag, woensdag, donderdag en zaterdag met terugvluchten op dezelfde dagen. Bestaande vluchten van WOW air gaan naar Los Angeles, San Francisco, Washington D.C., Boston en New York. Miami en Pittsburgh worden vanaf respectievelijk 5 april en 16 juni aangevlogen.

Tweede
Vanaf vandaag start de maatschappij een tweede dagelijkse vlucht naar Amsterdam. De airline zegt Amsterdam te zien als een van de belangrijkste Europese bestemmingen en vliegt zowel ’s ochtends als ’s avonds tussen Amsterdam en Reykjavik.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button