fbpx
AirlinesKLMNL NieuwsOnderwerpenProfessional

Juriste De Gaay Fortman kandidaat voor RvC KLM

De ondernemingsraad van KLM draagt Marry de Gaay Fortman voor als nieuw lid van de Raad van Commissarissen. De stemming over de voordracht vindt plaats tijden de aandeelhoudersvergadering op 21 april, maakte de maatschappij vrijdag bekend.

De Gaay Fortman neemt de plaats in van Irene Asscher-Vonk die na 13 jaar terugtreedt als Commissaris. De 53-jarige De Gaay Fortman is juriste en werkt als advocaat-partner bij Houthoff Buruma in Amsterdam. Ze is ook commissaris bij De Nederlandsche Bank en tot mei bij het Amsterdamse vervoersbedrijf GVB.

Raad van Commissarissen
De RvC bestaat uit negen personen en houdt toezicht op de KLM-directie. De RvC wordt op dit moment gevormd door Hans Smits, Irene Asscher-Vonk, Philippe Calavia, Alice Dautry, Francois Enaud, Cees ‘t Hart, Jean Peyrelevade, Pierre-Francois Riolacci en Annemieke Roobeek.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button