fbpx
LiefhebberNieuws

Tindair voorziet in behoefte

Onlangs hield het Utrechtse onderzoeksbureau ClientQuest in opdracht van Up in the Sky een kwalitatief onderzoek onder regelmatige bezoekers van de site. Hieruit kwam naar voren dat de bezoekers graag contact zouden aanknopen met andere luchtvaart-geïnteresseerden (professioneel of anderszins), en daarbij zeker ook persoonlijke, of zelfs intieme relaties niet uit de weg zouden gaan. Up in the Sky besloot naar aanleiding van deze uitslag een service te starten onder de naam Tindair (adres www.tindair.nl) waar dergelijke contacten kunnen worden gelegd. Tindair zal zowel met een website als met een app matches maken tussen gelijkgezinden.

Dus ben jij op zoek naar een relatie met steward(ess), piloot of gewoon een luchtvaartliefhebber? Bezoek Tindair.nl en schrijf je in! Onder de eerste duizend matches wordt een vlucht naar een romantische bestemming verloot.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer
Back to top button