fbpx
AirlinesFrequente reizigersOnderwerpen

Virgin Australia brengt X-factor

Virgin Australia geeft de interieurs van haar Boeing 737-toestellen een upgrade. De maatschappij voegt daarmee een nieuwe reisklasse toe: Economy X.

De klasse biedt meer comfort, zowel in het vliegtuig als op de luchthavens. Virgin biedt de klasse aan op alle binnenlandse en internationale vluchten.

Beenruimte
Alle 75 Boeing 737’s ondergaan een herindeling, waardoor extra ruimte vrijkomt voor de nieuwe economy class. De voorste drie stoelrijen krijgen meer beenruimte.

Economy
Voordelen ten opzichte van reguliere economy zijn voorrang bij het boarden en de sequrity gates en eigen bergruimte in de bagagevakken. Op internationale vluchten hebben reizigers in de klasse de eerste keuze in maaltijden en zijn er koptelefoons beschikbaar. Leden van Velocity Frequent Flyer Platinum kunnen gratis upgraden naar de klasse.

Oplevering
Eind augustus dit jaar is de oplevering van het laatste toestel gepland. Vanaf 21 mei kunnen passagiers officieel gebruikmaken van de nieuwe service, maar Virgin kan nog niet op iedere vlucht Econmy X garanderen. De klasse wordt ook aangeboden in de B777, A330, E190, ATR 72 en Fokker 100, maar de interieurs van deze vliegtuigen hoeven niet te worden aangepast.

(c)Virgin Australia(c)Virgin Australia

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button