AirlinesFrequente reizigerNieuwsNL nieuwsOnderwerp

TUI staakt Turkse vluchten vanaf Eelde

Reisorganisatie TUI staakt voorlopig alle vluchten van vliegveld Eelde naar Turkije. Het gaat om twee vluchten per week naar Antalya.

De reden voor het staken van de vluchtvoering is een dalend aantal boekingen voor de Turkse bestemming. De maatregel geldt tot minstens 21 juli. Daarna hervat de maatschappij de vluchten naar Antalya.

Onrust
Volgens een woordvoerder van TUI tegenover Up in the Sky is de oorzaak niet direct te linken met de politieke onrust Turkije. “Twee weken geleden was die onrust er ook al. Er zijn wel boekingen binnengekomen, maar we passen als reisorganisatie onze capaciteit aan aan de vraag. En die is nu voor de andere bestemmingen groter.”

Alternatief
Mensen die al een ticket hebben geboekt naar Turkije krijgen een alternatief aangeboden. Ze kunnen worden omgeboekt naar een vlucht van Transavia, een andere bestemming vanuit Groningen uitkiezen of vanaf Amsterdam vliegen. “Voor die reizigers vinden we een oplossing.”

Vanaf Schiphol gaan de Turkse vluchten gewoon door.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Henk Koopmans

Senior editor. Henk studeerde Transportation Engineering aan de Universiteit Twente en is met name geïnteresseerd in de luchtvaartoperatie. Henk heeft als doel om een waardevolle bijdrage te leveren aan de toekomst van deze branche.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/