AirlinesFrequente reizigerOnderwerp

AF-KLM vergroot concurrentie met Thalys

HOP!, een dochterbedrijf van Air France-KLM, start een rechtstreekse verbinding tussen Amsterdam en Lille. De maatschappij gaat op die route de concurrentie aan met de Thalys.

Vanaf 6 juni vliegt HOP! op dinsdag, donderdag, zaterdag en vrijdag tussen Amsterdam en de Franse stad. De vlucht vertrekt vanaf Schiphol om 12:10 en vanaf Lille Airport om 14:40.

De keuze is opvallend, want er rijdt al tweemaal per dag een Thalys tussen Schiphol en Lille. Die doet er zo’n 2,5 uur over, terwijl de Embraer 145 van HOP! een uurtje nodig heeft.

Een HOP! Embraer 145. Foto: Alf van Beem.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close