Naast het nieuwsNieuwsTravelWegdromen

Wegdromen van Madeira | Video

Om de week in tweeën te breken verschijnt op Up elke woensdag een “Wegdromen van…” video. Gewoon om even in de stemming te komen van reizen.

Het Portugese eiland ligt zo’n 650 kilometer ten westen van Marokko in de Atlantische Oceaan. Het eiland wordt vaak geassocieerd met de geboorteplaats van Christiano Ronaldo, waardoor het vliegveld onlangs naar de sterspeler van Real Madrid is vernoemd.

Madeira kent veel inheemse bloemensoorten en wordt ook wel het ‘bloemeneiland’ genoemd. De temperaturen zijn vrij aangenaam het hele jaar door, variërend van 20 tot 30 graden. Voor de rust kunnen de strandliefhebbers het strand opzoeken; het eiland telt negen kilometer zandstrand.

Tags

Justin Au Yeung

Redacteur. Justin is al sinds zijn jeugd geinteresseerd in de luchtvaart. Hij is student aan de HvA, Aviation Studies. In de toekomst hoopt hij bij de luchtverkeersleiding te kunnen werken.
Back to top button