Naast het nieuwsNieuwsTravelWegdromen

Wegdromen van Madeira | Video

Om de week in tweeën te breken verschijnt op Up elke woensdag een “Wegdromen van…” video. Gewoon om even in de stemming te komen van reizen.

Het Portugese eiland ligt zo’n 650 kilometer ten westen van Marokko in de Atlantische Oceaan. Het eiland wordt vaak geassocieerd met de geboorteplaats van Christiano Ronaldo, waardoor het vliegveld onlangs naar de sterspeler van Real Madrid is vernoemd.

Madeira kent veel inheemse bloemensoorten en wordt ook wel het ‘bloemeneiland’ genoemd. De temperaturen zijn vrij aangenaam het hele jaar door, variërend van 20 tot 30 graden. Voor de rust kunnen de strandliefhebbers het strand opzoeken; het eiland telt negen kilometer zandstrand.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Justin Au Yeung

Redacteur. Justin is al sinds zijn jeugd geinteresseerd in de luchtvaart. Hij is student aan de HvA, Aviation Studies. In de toekomst hoopt hij bij de luchtverkeersleiding te kunnen werken.
Back to top button
Close
Close