LiefhebberNaast het nieuwsNieuws

KLM geeft Avro RJ85’s geen nieuw kleurtje

KLM leaset deze zomer twee Avro RJ85’s van Cityjet. Wie gehoopt had dat deze toestellen in KLM-livery zouden vliegen, wordt teleurgesteld.

Een woordvoerder van KLM bevestigt namelijk tegenover Up in the Sky dat de RJ85’s hun CityJet-livery behouden. Ook de crew, die afkomstig is van CityJet, krijgt geen nieuwe pakjes.

Toch zullen de cabines van de toestellen niet helemaal KLM-vrij zijn; volgens de woordvoerder zullen de geserveerde maaltijden wel van de Nederlandse maatschappij afkomstig zijn.

Wetlease
KLM maakte gisteren bekend twee Avro RJ85’s te wetleasen. Met deze viermotorige toestellen kan de maatschappij het aantal vluchten tussen Schiphol en Londen City verdubbelen.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/