AirlinesFrequente reizigerOnderwerpZakelijke Reiziger

British Airways investeert miljoenen in lounges

British Airways investeert de komende jaren miljoenen ponden om het reizigers nog beter naar de zin te maken. De maatschappij opent nieuwe lounges en knapt de bestaande lounges op. Ook aan boord wordt veel geïnvesteerd.

In de business class ‘Club World’ verbetert BA de catering en krijgen reizigers grotere kussens, nieuw linnen en een zachter dekbed. Vanaf september kunnen passagiers in Club World via displays op de trolleys een keuze maken uit vers bereide voorgerechten en toetjes.

New York
Het concept wordt als eerste geïntroduceerd op de vluchten tussen Londen Heathrow en New York JFK. In 2018 komt de service ook beschikbaar op andere long-haul vluchten.

Ontbijt
“We investeren verder in de beste Wi-Fi in de lucht, in nieuwe lounges en de nieuwe First Wing op Heathrow voor onze First klanten”, stelt British Airways-CEO Alex Cruz. De maatschappij serveert in de business lounges tot 11.00 uur ontbijt.

Investeringen
In de lounges wordt de komende jaren veel geld gestoken. De lounge op New York JFK wordt voor ruim 65 miljoen pond verbouwd en ook in Boston is veel geïnvesteerd. Binnen Europa worden de lounges in Rome, Aberdeen en Genève vernieuwd of uitgebreid. Buiten Europa krijgen de verblijven in San Francisco, Johannesburg, Manchester en Chicago een opknapbeurt. In totaal trekt British Airways 110 miljoen pond uit voor de renovaties.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/