fbpx
AirlinesFrequente reizigersOnderwerpen

Ryanair wordt hubmaatschappij

Ryanair heeft donderdag het vierde jaar van haar Always Getting Better-programma onthuld, waarmee het bedrijf de klanttevredenheid probeert te verbeteren. Belangrijkste verandering: Ryanair gaat aansluitende vluchten aanbieden.

De maatschappij begint eerst met een proef op de luchthaven van Rome. Als deze succesvol is, dan wordt het aanbieden van aansluitende vluchten snel uitgerold naar andere luchthavens. Zo kunnen passagiers op één ticket met verschillende Ryanair-vluchten reizen.

De stap is een grote verandering voor de Ierse budgetmaatschappij, die zich tot nu toe richtte op simpele point-to-point vluchten (van A naar B, geen overstap). Doordat Ryanair zich steeds meer op grote luchthavens als Frankfurt en Schiphol richt, is er besloten tot een koerswijziging.

Onderhandeling

Hoewel passagiers in eerste instantie alleen kunnen overstappen van en naar Ryanair-vluchten, is de budgetmaatschappij druk in onderhandeling met andere airlines. Zo is het zeer waarschijnlijk dat Ryanair binnenkort het longhaul-aanbod van Norwegian gaat feederen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button