fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuwsOnderwerpen

‘British Airways schrapt gratis eten op long-haul’

British Airways schrapt waarschijnlijk ook de gratis maaltijden op long-haul vluchten, zo meldt The Sunday Times. Sinds enkele maanden biedt de maatschappij op korte vluchten geen gratis snacks en drank meer aan.

De Britse carrier serveert aan boord een nieuw assortiment, met producten van het bekende warenhuis Marks and Spencer. Sandwiches en salades zullen naar verwachting tegen betaling worden aangeboden op lange-afstandsvluchten.

Kritiek
Alex Cruz, de ceo van British Airways maakte bekend dat de maatregel wordt overwogen. De maatschappij kreeg met de invoer van betalingen op korte vluchten veel kritiek, maar dat weerhoud Cruz er waarschijnlijk niet van om een stap verder te gaan.

Mogelijk
Tegenover de Engelse krant zei Cruz: “Het gaat goed. Klanten zeggen tegen ons: ‘eindelijk heb ik genoeg keuze. Geen kip en rund meer’”. Op de vraag of het ook op long-haul staat te gebeuren antwoordde Cruz: “mogelijk gaan we het doen.”

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button