fbpx
Naast het nieuwsVideo

Landing eerste A380 lijnvlucht Zuid-Amerika – video

Emirates is de eerste luchtvaartmaatschappij die de A380 inzet op lijnvluchten naar Zuid-Amerika. De maatschappij voerde eind maart, met ingang van de zomerdienstregeling, de eerste vlucht uit met de Superjumbo naar Sao Paulo in Braziliƫ. Het toestel werd traditioneel onthaald met watersaluut, zoals te zien is in de volgende video:

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mĆ©t 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer
Back to top button