fbpx
Flight ReportsLiefhebberNieuwsReviewsTravelVideo

In de cockpit van een KLM E190 | Video

Het komt tegenwoordig nog maar zelden voor dat je als passagier tijdens een vlucht wordt uitgenodigd in de cockpit. YouTuber NeverNotFlying, wiens video’s ook op Up te vinden zijn tegenwoordig, had dat geluk een tijdje geleden.

“De captain wil u graag spreken…”
“Als je dat hoort is het toch nog even de vraag waarover! De cockpitcrew bleek echter bekend met mijn YouTube-kanaal, zag dat ik aan boord zat en nodigde me toen uit om mee te vliegen op de jump-seat. Daar zei ik natuurlijk niet nee tegen!”, aldus de YouTuber.

De video begint met een beetje spotten op de luchthaven van Zurich en eindigt met een landing op de Polderbaan.

Video
Bekijk hieronder de video:

Deze video is door YouTube-kanaal NeverNotFlying beschikbaar gesteld voor Up. NeverNotFlying heeft nog veel meer flight report video’s in Economy, Business en First!

Bestel nu een uniek custom made raampaneel!

Dit unieke raampaneel uit een Boeing 737-BBJ kun je naar eigen smaak laten bewerken.

Sieto van der Heide

Redacteur / YouTuber. Sieto maakt sinds 2015 video's voor zijn YouTube-kanaal NeverNotFlying en deelt die video's ook op Up. Vliegt graag in first class, maar businessclass of economy is ook prima, zolang het maar vaak en ver is.

Gerelateerde artikelen

Back to top button