LiefhebberNaast het nieuwsNieuws

Airbus A350-1000 schiet door het water – foto’s

Om voorbereid te zijn op alle weersomstandigheden, test Airbus de nieuwe A350-1000 uitvoerig. Deze maand werd het toestel met snelheden tot 260 kilometer per uur over een zeer natte baan gejaagd. Volgens Airbus verliep de test uitstekend en werden er geen problemen ontdekt. Bekijk hieronder de foto’s’:

Over de A350-1000
De A350-1000 is voorlopig het grootste model binnen de A350-familie, met een lengte van bijna 74 meter en plaats voor 366 passagiers in een standaardconfiguratie. Het eerste toestel wordt naar verwachting nog voor het eind van dit jaar aan Qatar Airways geleverd.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het betere luchtvaartnieuws.