Naast het nieuwsOpmerkelijkVideo opmerkelijk

Emirates pakt United hard aan – video

Enkele dagen nadat United een passagier hardhandig uit het vliegtuig liet zetten, wordt de Amerikaanse maatschappij nu zelf hard aangepakt. Op de beurs zijn aandelen United bijna een miljard dollar minder waard geworden vanwege de slechte publiciteit, en de CEO heeft gisteren diep door het stof moeten gaan. Emirates strooit nog wat zout in de wond met een slimme marketingvideo, die het bedrijf via sociale media heeft verspreid. Bekijk de beelden hieronder:

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer
Back to top button
Close
Close