Flight ReportNaast het nieuwsNieuwsReviewVideo

Flight Review: Eurowings A319 | Video

Eurowings
Airbus A319
Amsterdam – Hamburg
april 2017
Beoordeling: 

Sinds kort heeft Eurowings de vluchten van Amsterdam naar Hamburg volledig overgenomen van Germanwings. Up in the Sky vloog mee.

Vliegtuig
Eurowings nam een groot aantal Airbussen over van Air Berlin. De tien jaar oude Airbus A319 op deze vlucht was daar één van. Sinds januari van dit jaar vliegt Eurowings met het toestel. Wel is de vlucht ‘operated by Air Berlin’. Air Berlin crew dus. De vlucht zit voor zo’n 65% vol.

Stoel
De leren stoelen zijn niet vervangen bij de overdracht naar Eurowings. Ze zijn nog comfortabel maar je kunt zien dat ze goed gebruikt zijn. De hoeveelheid beenruimte, in dit geval bij stoel 26F, is voldoende. Zelfs lange personen hebben nog wat bewegingsruimte.

Service
Tijdens de korte vlucht (45 min) komt de vriendelijke cabin crew langs met een gratis drankje. Een fijn extraatje wat je bij een low cost maatschappij niet verwacht. Eten en extra drinken kun je kopen.

Bekijk de video voor beelden van de gehele vlucht.

Abonneer je op ons YouTube kanaal om op de hoogte te blijven van de laatste flight reviews, cockpit video’s en andere luchtvaartvideo’s.

Tags

Maurits Vink

Fotograaf. Maurits is daar waar vliegtuigen zijn, in of buiten Nederland. Hij is afgestudeerd in International Aviation Operations en studeert nu Crossmediale Communicatie. Maurits heeft ook interesse in marketing en grafische vormgeving.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close