Naast het nieuwsTravelWegdromen

Wegdromen van de Cook eilanden | Video

Om de week in tweeën te breken verschijnt op Up elke woensdag een “Wegdromen van…” video. Gewoon om even in de stemming te komen van reizen.De Cook eilanden bevinden zich midden in de stille Zuidzee nabij Nieuw-Zeeland. Van de reeks met 15 vulkanische eilanden is het eiland Rarotonga het grootst. De Polynesisch authentieke eilanden zijn rijk aan parelwitte stranden en kennen zeer aangename temperaturen, zelfs in de winter. Tevens is de tropisch strandbestemming omringd door lagunes en helderblauwe water, met beboste berg- en riviergebieden.

Tags

Justin Au Yeung

Redacteur. Justin is al sinds zijn jeugd geinteresseerd in de luchtvaart. Hij is student aan de HvA, Aviation Studies. In de toekomst hoopt hij bij de luchtverkeersleiding te kunnen werken.