fbpx
Frequente reizigersNL NieuwsOnderwerpen

Eindhoven Airport vanaf nu leuker voor vrouwen

Eindhoven Airport is vanaf nu een stuk leuker voor vrouwen; vandaag is er namelijk een filiaal van lingerieketen Victoria’s Secret geopend. De winkel bevindt zich in de vertrekhal van de luchthaven, nog voor de security check, en is dus voor iedereen bereikbaar.

“Victoria’s Secret is een echte aanwinst voor onze terminal. Het feit dat dit de eerste Victoria’s Secret winkel is in Zuid-Nederland en Noord-België maakt het ook zeer interessant”, aldus Flip Estourgie, commercieel directeur van de luchthaven.

De opening wordt gevierd met een speciale loting. Wie vandaag een aankoop doet bij de winkel, maakt met het kassabonnummer automatisch kans op een trip naar Victoria’s Secrets flagship store in Londen. Eindhoven Airport maakt de winnaar dinsdag bekend op haar Facebook-pagina.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer
Back to top button