fbpx
Nieuws

Time-lapse Friday: Emirates A380’s in beeld

In de Time-lapse Friday van vandaag twee video’s van Flightradar24. Alle Airbus A380’s van Emirates zijn in de video’s te volgen! Volgens statistieken van Flightradar24 maakten 87 unieke A380’s op 26 maart 165 vluchten. De langste vlucht duurde iets meer dan 16 uur (Auckland-Dubai), terwijl de kortste vlucht maar 77 minuten duurde (Dubai-Kuweit).

In onze Time-lapse Friday rubriek nog veel meer luchtvaart time-lapses.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Quint Koops

Redacteur. Quint is al vele jaren zeer geïnteresseerd in de luchtvaart. Sinds een aantal jaar doet hij in zijn vrije tijd onder andere aan zweefvliegen. Op het moment studeert Quint Aviation Studies aan de Hogeschool van Amsterdam.
Back to top button