Foto artikelLiefhebberNaast het nieuws

Opvallende livery EVA Air A330 – foto

EVA Air heeft een van haar vliegtuigen uitgedost in een opvallende Sanrio-livery. Een Airbus A330-300 is omgedoopt tot de Joyful Dream Jet, en vliegt sinds afgelopen week met het vliegtuig rond.Sanrio is een Japanse tekenstudio die ook in samenwerking met EVA Air de Hello Kitty uitvoering in 2005 en 2006 introduceerden. De maatschappij staat inmiddels bekend om haar opvallende vliegtuigen.

Cabine
Niet alleen de livery is kenmerkend, ook in de cabine ervaren passagiers de speciale uitvoering. Het interieur heeft dezelfde Sanrio stijl en de maaltijden en amenities zijn erop aangepast. Volgens de maatschappij worden dit jaar meer thema vliegtuigen in ontvangst genomen.

Sanrio
EVA Air vliegt ook met de vliegtuigen Comfort Flight, Shining Star, Sanrio Family Hand in Hand, Joyful Dream, Travel Fun en Around the World. Alle vliegtuigen dragen een uitvoering van Sanrio.

Tags

Gerelateerde artikelen

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het betere luchtvaartnieuws.