Naast het nieuwsOpmerkelijk

Finnair-piloot verovert harten als babysitter

Het verhaal van een babysittende Finnair-piloot is dit weekend massaal opgepikt door de internationale media. Eerder deze maand kwam een moeder aan boord van een Finnair-vlucht met twee baby’s. Aangezien ze maar één baby bij zich mocht hebben op schoot, moest ze óf het vliegtuig verlaten, óf een babysitter aan boord zien te vinden. Piloot Tom Nystrom, die als passagier aan boord zat, besloot te helpen en zorgde de rest van de vlucht voor één van de baby’s:Door de vele publiciteit over zijn goede daad, kreeg piloot Tom veel lof op sociale media. Finnair prees hem en de rest van de crew in een tweet, en anderen konden de vergelijking met United niet weerstaan:

De vlieger blijft zelf rustig onder alle commotie. Tegen Inside Edition zei hij: “Ik heb zelf kinderen, dus het was voor mij heel natuurlijk om te hulp te schieten.”

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het betere luchtvaartnieuws.