fbpx
AirlinesFrequente reizigersOnderwerpen

Hainan onthult interieur nieuwste Boeing 787’s

Hainan Airlines heeft maandag een zogeheten sneak peek gegeven in het interieur van haar nieuwe Dreamliners. Het eerste toestel met de nieuwe cabine wordt op 10 mei verwacht.

Vanaf nu zullen alle Boeing 787-9’s van de Chinese maatschappij met het onderstaande interieur worden geleverd. Het is niet bekend of ook de bestaande vloot een nieuw binnenste krijgt.

In business class beschikken alle passagiers voortaan over directe toegang tot het gangpad, iets wat voorheen niet het geval was. In economy lijken de wijzigingen zeer beperkt.

Hainan vliegt vanuit Brussel vijf keer per week naar Peking (vanaf 18 mei wordt dat dagelijks). Er zijn nog geen concrete plannen om ook een lijnvlucht naar Amsterdam te starten.

 

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer
Back to top button