fbpx
Naast het nieuwsOpmerkelijk

KLM-stewardess hangt vliegtuig vol kleurplaten

Een bijzonder verhaal uit de KLM-cabine: toen een stewardess onlangs hoorde dat er 40 kinderen aan boord van haar vlucht naar Curaçao zouden zitten, besloot ze spontaan om een kleurwedstrijd te organiseren.

Voorafgaand aan de vlucht maakte Suzanne Jansen kopieën uit een kleurboek en voegde daar wat KLM-details aan toe. Toen het vliegtuig in de lucht was, deelde ze samen met andere crewleden de kleurplaten uit aan de kinderen, die enthousiast reageerden.

Om het eerlijk te houden, werden de kinderen in vijf leeftijdscategorieën verdeeld. Uit iedere categorie werd een winnaar gekozen, die als beloning een medaille kreeg en na afloop van de vlucht met zijn of haar ouders een kijkje in de cockpit mocht nemen.

Ter gelegenheid van de wedstrijd werd één van de keukentjes omgetoverd tot een soort kunstgalerij. Daar hing Jansen de kleurplaten op, zodat ze voor iedereen te bewonderen waren. Het is nog niet bekend of ze dit soort kleurwedstrijden vaker gaat organiseren.

©KLM

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button