fbpx
AirlinesFrequente reizigersOnderwerpen

Austrian Airlines introduceert premium economy

Austrian Airlines introduceert premium economy, zo meldt AeroTelegraph. De nieuwe reisklasse wordt volgend jaar aan de vloot toegevoegd.

Zowel de 777’s (24 stoelen) als de 767’s (18 stoelen) krijgen premium economy. Het product zal nagenoeg identiek zijn aan dat wat moederbedrijf Lufthansa aanbiedt.

Lufthansa premium economy.

Met de toevoeging van de nieuwe reisklasse is een investering van 15 miljoen euro gemoeid.

KLM
Steeds meer grote Europese maatschappijen bieden premium economy aan, waaronder British Airways, Iberia, Lufthansa, SAS en Air France. KLM gaat vooralsnog niet mee in die trend.

De Nederlandse maatschappij biedt weliswaar economy-stoelen met meer beenruimte aan, maar dat is iets anders dan premium economy.

In premium economy beschikken reizigers over een aparte cabine, met bredere stoelen en over het algemeen ook luxere maaltijden en services.

Het product wint aan populariteit doordat het gat tussen business class en economy steeds groter wordt. Daardoor is er behoefte aan een klasse die qua luxe en prijsniveau in het midden zit.

Haal deze 1:150 B747-400 KLM nu in huis!

Bestel dit schitterende schaalmodel van the Queen of the Skies, nu slechts €89,95. Het model is weegt ruim 1,8kg en is 47cm lang, een ware blikvanger.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer
Back to top button