AirlinesFrequente reizigerNieuwsOnderwerp

Jet Airways opent vierde route vanaf Schiphol

Jet Airways opent een vierde route vanaf Schiphol. De Indiase maatschappij start 29 oktober met een dagelijkse lijnvlucht naar Bangalore.

De vlucht vertrekt om 10:50 uur uit Amsterdam en komt om 00:40 uur aan op zijn bestemming. De terugreis begint om 02:25 uur en arriveert om 08:35 uur op Schiphol.

Jet Airways zet op de route een Airbus A330 in, die beschikt over business en economy class. Vanuit Bangalore kunnen passagiers doorvliegen naar diverse bestemmingen in India en Sri Lanka.

Tevens kondigde Jet vandaag en nieuwe verbinding tussen Parijs en Chennai aan. Die vlucht vertrekt vijf keer per week, en gaat eveneens op 29 oktober van start.

“Met het aanbieden van een grotere keuze aan reisbestemmingen en doorverbindingen onderscheiden wij ons nadrukkelijk van onze concurrenten”, aldus Jet’s Whole time Director Gaurang Shetty.

De Indiase maatschappij vliegt al dagelijks van Amsterdam naar Toronto, Delhi en Mumbai. Door de nieuwe route naar Bangalore wordt Schiphol een steeds belangrijkere hub voor Jet Airways.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close