fbpx
AirlinesFrequente reizigersOnderwerpen

Limburgers vanaf deze zomer snel naar München

Eurowings start een verbinding tussen Weeze en München, zo liet de maatschappij woensdag weten. De eerste vlucht vindt plaats op 14 juni.

De lowcost-carrier, een dochterbedrijf van Lufthansa, zal doordeweeks twee keer per dag naar de Beierse stad vliegen. Ook komt er wekelijks een vlucht op zondag.

“Met de vluchten [komt Eurowings] nadrukkelijk tegemoet aan de expliciete wens van bedrijven en organisaties in onze regio”, aldus luchthavendirecteur Ludger van Bebber.

“Beierse zakenreizigers en individuele passagiers [kunnen] vanaf juni nonstop en comfortabel reizen naar de Niederrhein-regio en het aangrenzende Nederland.”

Het is de eerste verbinding van Eurowings op Weeze. De Duitse luchthaven ligt net over de grens bij Limburg, en is daarom zeer populair bij Nederlanders.

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button