Naast het nieuwsOpmerkelijk

Amerikanen hebben liever United dan Trump

Na alle slechte publiciteit is er eindelijk weer eens goed voor United; het Amerikaanse bedrijf is nog altijd populairder dan president Trump, zo blijkt uit een peiling van het gerenommeerde Public Policy Polling (PPP).Toen de respondenten gevraagd werd over wie ze een positievere mening hebben, koos 42 procent voor United, terwijl slechts 40 procent voor de Amerikaanse president koos. 18 procent twijfelde te erg om een keuze te maken.

United kwam vorige week zeer negatief in het nieuws, doordat een passagier met geweld het vliegtuig uit werd gesleept om plaats te maken voor medewerkers van de maatschappij. De beelden van dat incident gingen de hele wereld over en veroorzaakten grote verontwaardiging.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het betere luchtvaartnieuws.

Gerelateerde artikelen