AirlinesFrequente reizigerOnderwerp

Norwegian gaat de concurrentie met Emirates aan

Norwegian begeeft zich steeds meer op het terrein van Emirates en de andere maatschappijen uit het Midden-Oosten, die al jarenlang een dominante positie hebben in het vliegverkeer tussen Europa en Oost-Azië. De Noorse budgetmaatschappij kondigde donderdag haar tweede bestemming aan in de laatstgenoemde regio.Norwegian vliegt vanaf 28 september vier keer per week van Londen Gatwick naar Singapore. Later in het winterseizoen wordt die frequentie uitgebreid naar vijf keer per week. De maatschappij zet op de route een Boeing 787 in, met plaats voor maximaal 344 passagiers, en verkoopt one-way tickets vanaf iets meer dan 200 euro.

Tot nu toe was Bangkok de enige Oost-Aziatische bestemming van Norwegian. De Thaise stad wordt vanuit Kopenhagen, Stockholm en Oslo aangevlogen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het betere luchtvaartnieuws.

Gerelateerde artikelen