Naast het nieuwsNieuwsTravelWegdromen

Wegdromen van Vancouver | Video

Elke week verschijnt een “Wegdromen van…” video. Gewoon om even in de stemming te komen van reizen.

Op de grens tussen Canada en de Verenigde Staten ligt Vancouver. De stad kent relatief zachte winters met temperaturen rond het vriespunt. Vancouver is een dynamische stad en omringd door ongerepte natuur. Verder is de kosmopolitische stad omcirkeld door zee, besneeuwde bergen en grenst het aan de staat Washington. De stad is een trekpleister voor toeristen en trekt vele bezoekers dankzij de vele culturele bezienswaardigheden. Daarnaast is de stad gekenmerkt door haar multiculturele karakter, zo’n 40 procent van haar inwoners zijn van niet Canadese afkomst.’

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Justin Au Yeung

Redacteur. Justin is al sinds zijn jeugd geinteresseerd in de luchtvaart. Hij is student aan de HvA, Aviation Studies. In de toekomst hoopt hij bij de luchtverkeersleiding te kunnen werken.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/