Naast het nieuwsNieuwsTravelWegdromen

Wegdromen van Vancouver | Video

Elke week verschijnt een “Wegdromen van…” video. Gewoon om even in de stemming te komen van reizen.Op de grens tussen Canada en de Verenigde Staten ligt Vancouver. De stad kent relatief zachte winters met temperaturen rond het vriespunt. Vancouver is een dynamische stad en omringd door ongerepte natuur. Verder is de kosmopolitische stad omcirkeld door zee, besneeuwde bergen en grenst het aan de staat Washington. De stad is een trekpleister voor toeristen en trekt vele bezoekers dankzij de vele culturele bezienswaardigheden. Daarnaast is de stad gekenmerkt door haar multiculturele karakter, zo’n 40 procent van haar inwoners zijn van niet Canadese afkomst.’

Tags

Justin Au Yeung

Redacteur. Justin is al sinds zijn jeugd geinteresseerd in de luchtvaart. Hij is student aan de HvA, Aviation Studies. In de toekomst hoopt hij bij de luchtverkeersleiding te kunnen werken.

Gerelateerde artikelen