fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuwsOnderwerpen

AF-KLM vaker naar Brazilië

Air France-KLM verhoogt de frequentie op vluchten naar Brazilië voor het winterseizoen van 2017. Ook de capaciteit wordt vergroot.

De maatschappij meldt dat Air France naar 21 wekelijkse vluchten stijgt vanaf Parijs – Charles de Gaulle (14 keer naar Sao Paulo en 7 keer naar Rio de Janeiro) en KLM schroeft de vluchten op naar 14 keer per week vanaf Schiphol (7 keer naar Sao Paulo en 7 keer naar Rio de Janeiro). Tevens verhoogt de maatschappij de capaciteit op de vluchten.

Concurrentie
Air France-KLM geeft aan zich hierdoor te kunnen ‘positioneren tussen de belangrijkste Europese luchtvaartmaatschappijen die naar Brazilië vliegen’. Het is volgens het bedrijf onderdeel van de strategie om het gebruik van vliegtuigen te vergroten. De groep bestudeert de mogelijkheden voor groei op de Braziliaanse markt in de toekomst.

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button