IncidentenNaast het nieuwsOverig nieuws

Oproer in vliegtuig American Airlines – Video

In een vliegtuig van American Airlines is oproer ontstaan nadat een vrouw die haar buggy mee wilde nemen in het vliegtuig hardhandig zou zijn aangepakt.

Op de beelden die door een medepassagier op Youtube zijn gezet, is te zien dat een vrouw met een baby in haar hand huilend in gesprek is met het personeel. Een andere passagier stond op en zei: “ik ga hier niet zitten en toekijken”, om vervolgens het personeel te confronteren. Een medewerker daagt de man uit om hem te slaan.

Reactie
American Airlines reageert in een verklaring op vlucht AA591: “Wat we zien op de video representeert niet onze waarden en hoe we met onze klanten omgaan. Het spijt ons zeer voor de passagier, haar familie en de andere reizigers.” De maatschappij bood haar een gratis upgrade naar first class aan voor de rest van de reis. De medewerker die de passagier uitdaagde om hem te slaan is geschorst totdat het onderzoek is afgerond.

Video

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button