fbpx
Naast het nieuwsOpmerkelijk

Air China weer naar Noord-Korea

De Chinese luchtvaartmaatschappij Air China vliegt binnenkort weer naar Noord-Korea. Na een korte onderbreking vliegt de maatschappij vanaf 5 mei tussen de Beijing en de Noord-Koreaanse hoofdstad Pyongyang, zo blijkt uit gegevens van AirlineRoute.

Twee weken lang werd er niet gevlogen tussen beide steden. Air China verklaarde dat de toestellen lang niet vol waren.

Air Koryo
De Noord-Koreaanse luchtvaartmaatschappij Air Koryo vliegt ook tussen beide steden. Daarnaast onderhoud de maatschappij vanuit Pyongyang een verbinding met Shenyang en volgens lokale media sinds kort ook met grensstad Dandong.

Enige
Air China zet op de route een Boeing 737-700 in. In plaats van drie vluchten per week zijn er vanaf 5 mei twee wekelijkse retourvluchten naar Pyongyang. Het is de enige buitenlandse maatschappij die naar Noord-Korea vliegt.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button